Okulistični pregledi

slika3V naši okulistični ambulanti opravljamo preglede za očala, preglede za kontaktne leče, preglede očesnega ozadja, merjenje očesnega pritiska ter izdajamo potrdila za podaljšanje vozniškega dovoljenja. Preglede opravljajo izključno specialisti oftalmologi, naša ambulanta pa je opremljena z najmodernejšo opremo.

Redne okulistične preglede je priporočljivo opravljati vsaki dve leti. V določenih primerih je potrebno preglede opravljati pogosteje. V naši okulistični ambulanti vsakemu posamezniku glede pogostosti obiskov svetuje specialist oftalmolog.

Okulistični pregledi niso pomembni zgolj zaradi korekcije vida, temveč lahko na njih specialist oftalmolog opazi zgodnje znake zdravstvenih problemov, kot so glavkom, visok krvni pritisk ali sladkorna bolezen.

Ker nam zdravje vaših oči veliko pomeni, vam svetujemo, da redno opravljate okulistične preglede, saj lahko s tem veliko naredite za zdravje svojih oči. V kolikor na pregledu opazimo spremembe na vaših očeh, vam ob tem ustrezno svetujemo.

Cenik

Okulistični pregled za očala (merjenje dioptrije za očala, pregled očesnega ozadja, merjenje očesnega pritiska) 25,00€
Okulistični pregled za očala in kontaktne leče (merjenje dioptrije za očala in leče, pregled očesnega ozadja, merjenje očesnega pritiska) 35,00€
Izdaja zdravniškega potrdila za vozniški izpit (samo za naše stranke) 50,00€
Merjenje očesnega pritiska 10,00€

Ob nakupu očal ali menjavi stekel v vaših starih očalih je
okulistični pregled za očala BREZPLAČEN!


Ker so okulistični pregledi zdravstvena storitev, so oproščeni davka na dodano vrednost (0% DDV). Vse cene so v evrih.


Na okulistične preglede v naši ambulanti se je potrebno naročiti. To pa lahko storite po telefonu na številki 04 252 82 62 preko elektronske pošte optika@monokel.si ali osebno v naši poslovalnici na Koroški cesti 2 v Kranju.