Korekcijska stekla

V optiki Monokel se zavedamo, da je izbor pravih korekcijskih stekel eden izmed, če ne celo najpomembnejši del nakupa korekcijskih očal. Ravno zato se vsaki stranki popolnoma posvetimo in strokovno svetujemo pri izbiri korekcijskih stekel. V naši optiki imamo v ponudbi stekla treh vrhunskih proizvajalcev korekcijskih stekel, Zeiss, Hoya in Alcom. Med široko ponudbo korekcijskih stekel teh treh proizvajalcev vedno najdemo ustrezno steklo, ki nudi kompromis med kvaliteto in ceno.

Rodenstock je vodilni proizvajalec korekcijskih stekel in okvirjev v Nemčiji. Podjetje je leta 1877 ustanovil Josef Rodenstock. Po celem svetu zaposlujejo 4900 delavcev, njihove prodajne podružnice in distribucijski partnerji pa so zastopani v 85 državah. Njihov sedež je v Münchnu, proizvodnja njihovih stekel pa poteka na 14 različnih lokacijah v 13 državah. Srce njihove dejavnosti je optimizacija lastnosti optičnega prikazovanja, povečanje udobja pri nošenju in zagotavljanje oblik očal, ki poudarjajo osebnost njihovih uporabnikov. Drugače rečeno: njihov cilj sta najboljši vid in videz.

logo_carl_zeissZeiss je mednarodno podjetje na področju optike, kjer že več kot 165 let prispeva k tehnološkemu napredku. Je med vodilnimi svetovnimi podjetji za proizvodnjo korekcijskih stekel. Podjetje razvija širok razpon stekel za korekcijo vida.

logo_alcomAlcom je slovenski proizvajalec visoko kakovostnih korekcijskih stekel. Je neodvisno družinsko podjetje s preko 20 let izkušenj na področju oftalmologije. Kot odlično podjetje so v Alcomu zavezani, da ponudijo le najboljše. Čim hitreje in po sprejemljivih cenah.

ENOŽARIŠČNA STEKLA
Enožariščna steklaEnožariščna stekla nudijo jasen vid na daljavo ali na bližino.

Preberi več >>>

BIFOKALNA STEKLA
Bifokalna lečaBifokalna stekla omogočajo gledanje na daljavo z zgornjim delom, s segmentom v spodnjem delu pa na bližino.

Preberi več >>>

PROGRESIVNA STEKLA
Progresivno stekloProgresivna stekla omogočajo jasen vid na vseh razdaljah.

Preberi več >>>

FOTOOBČUTLJIVA STEKLA
Zeiss photo fusionFotoobčutljiva stekla s povečanjem intenzivnosti UV žarkov zatemnijo in se s popuščanjem intenzivnosti razsvetlijo.

Preberi več >>>

DELOVNA STEKLA
Delovna steklaDelovna stekla so prilagojena za delo v pisarni. Omogočajo jasen vid na blizu in srednje oddaljenosti.

Preberi več >>>

SONČNA STEKLA
Sončna steklaSončna stekla ščitijo oči pred škodljivimi UV žarki.

Preberi več >>>