Hoya BlueControl

Za več udobja v digitalnem svetu

Kar 83% ljudi, ki nosijo očala, pri uporabi sodobnih digitalnih naprav čuti neudobje. Razlog je modra svetloba, znana tudi kot vidna svetloba visoke energije, ki jo oddajajo LCD in LED računalniški in televizijski zasloni, pametni telefoni, tablice in GPS naprave. Ker se kakovost teh zaslonov nenehno izboljšuje, raste tudi količina oddajane modre svetlobe. Čeprav je modra svetloba sama po sebi naraven pojav – prisotna je v dnevni svetlobi in pomaga, da ostanemo budni – je lahko prevelika količina škodljiva in ima neželene učinke, kot sta napenjanje in utrujenost oči. BlueControl je Hoyina rešitev za udobnejši in bolj sproščen vid pri delu s sodobnimi digitalnimi napravami.

BlueControl je na voljo skupaj s Hoyinim nikoli preseženim Hi-Vision LongLife protizrcalnim nanosom. Ta trpežni površinski nanos za očalne leče je do 7-krat bolj odporen proti razenju, kot so nanosi, ki se običajno uporabljajo v optični industriji. Nanos ima tudi 3-letno garancijo, da se ob normalni uporabi ne bo opraskal.

 

Prednosti za uporabnika

• Zmanjšano bleščanje • Bolj kontrasten vid • Udobnejši in bolj sproščen vid • Manjše napenjanje in utrujenost oči • Vse prednosti Hoyinega izjemnega Hi-Vision LongLife

 

without-bc   with-bc